AUTOSERVICE RODEN

WIE ZIJN WIJ

Autoservice Roden is een jong en enthousiast bedrijf, dat is begonnen in 2011 aan de Kanaalstraat 65 te Roden.  

Het bedrijf word gerund door 2 jonge enthousiaste ondernemers Edwin Ploeg en Koen Maris, en is van alle markten en merken thuis.

Zo worden er reparaties en onderhoud uitgevoerd aan alle merken auto’s , maar ook voor uw

Camper, Caravan, Vouwwagen en Aanhangwagen bent u bij Autoservice Roden aan het juiste adres.

Tevens beschikken wij over diverse jong gebruikte occasions, en kunt u buiten onze Openingstijden tijden ook op afspraak onze showroom bezoeken.

Autoservice Roden is een vertrouwd adres waar kwaliteit en service bovenaan staan, wij heten u van harte welkom en graag tot ziens.

DIENSTEN

vakkundig en voordelig

Onderhoud en Reparatie - alle Merken Auto's
Bandenservice - controle bandenspanning, reparatie, montage en balanceren
In en verkoop jong gebruikte occasions
APK 2 KEURING
Bovag, Caravan, Camper, Vouwwagen, Aanhangwagen Keuring en Onderhoud
AIRCO Service en Reparatie

NIEUWS

laatste nieuwsberichten

Autoservice Roden nu ook voor uw Lease Auto het juiste adres

RODEN - Jong en dynamisch. Dat is de best mogelijke omschrijving van Autoservice Roden. Het bedrijf wordt gerund door twee jonge, enthousiaste ondernemers Edwin Ploeg en Koen Maris, is veelzijdig en alle auto's ....

Erkend Service Center Aart Kok vouwwagens

Wij zijn een erkend Service Center voor Aart Kok vouwwagens. Maak nu vroegtijdig in verband met seizoensdrukte een afspraak voor de Jaarlijkse Onderhoudsbeurt.  Door jaarlijks een  BOVAG Onderhoudsbeurt uit te laten voeren...

Bedrijfsfilm Autoservice Roden

Autoservice Roden is een jong en enthousiast bedrijf dat sinds 2011 is gevestigd aan de Kanaalstraat 65 te Roden. Thuis van alle markten en in alle merken is Autoservice Roden een vertrouwd adres waar kwaliteit en service bovenaan staan.

Prijswinnaars Autoservice Roden de lucht in!

Roden - Ter ere van het tienjarig jubileum van Autoservice Roden hier het autobedrijf een speciale actie waarmee tien klanten een ballonvaart konden winnenWoensdagavond gingen de prijswinnaars de lucht in! Vanuit Roden steeg de ballon op ...

Autoservice Roden viert 10-jarig jubileum

Om het 10-jarig jubileum wat meer glans te geven, krijgen klanten in november en december een presentje. Daarnaast wil Autoservice Roden tien klanten kans laten maken op een luchtballonvaart. Deze actie loopt van 1 december tot en met 31 mei.

Dolf Ploeg mag van pensioen gaan genieten

RODEN – Jarenlang was Dolf Ploeg een vast gezicht bij Autoservice Roden. De in Altena woonachtige Werkplaats receptionist is sinds de start van het autobedrijf in 2011 vaak het aanspreekpunt gebleken voor vele klanten, die met een verscheidenheid aan vragen...

INFORMATIE

Telefoon:   050-5017730    

RECENSIES

Facebook recensies

Lysanne Plat

Zeer nette Peugot 308 gekocht bij Autoservice Roden. Vakundig en vriendelijk personeel. Een keurig bedrijf waar je met gerust hart een auto kan kopen. Service 9++ verdient dit bedrijf.

Jannes Kregel

Perfecte garage met super service altijd behulpzaam.

Corriecormano Corman

Betere service is er in Roden niet te vinden. Wij hebben alles al jaren in onderhoud. Camper en auto en altijd goed gemaakt en prima prijzen. Altijd vriendelijk personeel en nooit is iets te veel. Ik raad iedereen deze garage aan.

 

VIRTUELE RONDLEIDING

 DOOR ONS BEDRIJF


 Klik op de pijlen om door ons bedrijf te lopen, u kunt 360 graden om u heen kijken.


Occasions

Actuele occasionvoorraad

In onderstaand overzicht treft u onze actuele occasionvoorraad aan. Mocht u geïnteresseerd zijn in een model dan nodigen wij u van harte uit voor een proefrit.

 

U kunt onze occasionslijst het beste openen via deze link.

­